Home Sitemap Contact 

Artikelen en nieuws

Deze rubriek bevat artikelen die voor ICT Outsourcing van belang en interessant zijn. Sinds 2009 werkt Pieter Tsao samen met de jurist Victor de Pous. Zij zijn gestart met het schrijven van artikelen over ICT Outsourcing in China, zoals bijvoorbeeld trendanalyses.Zij houden de trends op het gebied van ICT Outsourcing en IPR aspecten in China nauwlettend in de gaten. Het eerste artikel is eind 2009/begin 2010 uitgegeven en wordt in verkorte vorm in 2010 in diverse vakbladen gepubliceerd. Dit artikel is in het Nederlands geschreven en zal binnenkort ook in het Engels verschijnen. Een Chinese vertaling is reeds in de maak en zal in de loop van 2010 verschijnen.

Pieter Tsao heeft informatietechniek en bedrijfseconomie gestudeerd en houdt zich sinds 1986 bezig met project- en procesmanagement en veranderingstrajecten met betrekking tot informatie- en telecommunicatietechnologie. Daarnaast richt hij zich op ICT Outsourcing in relatie tot de Volksrepubliek China. Tsao is drietalig: Nederlands, Engels en Mandarijn.

Victor de Pous is zelfstandig bedrijfsjurist en industry analyst te Amsterdam. Hij houdt zich bezig sinds 1983 bezig met de rechtsaspecten van digitale technologie en de informatiemaatschappij en geeft sinds 1987 de nieuwsbrief NEWSWARE uit. In 2006 nam hij het initiatief tot het organiseren van de eerste Sino-Dutch IT tour, die in mei van dat jaar plaatsvond en technologiecentra in Shanghai en Beijing aandeed.

Links in map:

The Xs2solutions | Powered by SiteMotor.nl