Home Sitemap Contact 

Artikelen

Enkele publicaties van de eerdergenoemde auteurs zijn in de onderstaande artikelen te vinden.

 

 

 
Outsourcing, Made in China
Geplaatst op donderdag 15 april 2010 (laatste wijziging: 21-4-2010) door Pieter Tsao

Victor de Pous en Pieter Tsao (2010).  Summary over outsourcing in China, publicatie in het blad AppWorks nr.1-2010. Lees het artikel op www.appworks.nl. (zoek de volgende tekst links onderaan de website: Wilt u de pdf van eerdere nummers van AppWorks downloaden?).


Trendanalyse 2010 ICT Outsourcing in China
Geplaatst op donderdag 15 april 2010 (laatste wijziging: 15-4-2010) door Pieter Tsao

Victor de Pous en Pieter Tsao (2010). Trendanalyse ICT Outsourcing in China voor 2010 vanuit verschillende oogpunten belicht. Schaarste van geschoold personeel met name in Europa maakt het overwegen waard om gebruik te maken van Chinese ICT Outsourcingsbedrijven. Vanuit onder andere management-, kwaliteits- en juridisch perspectief geschreven artikel.

Lees het volledige artikel in het Nederlands. Het artikel is sinds april 2010 ook beschikbaar in het Engels.


Over juridische aspecten in de IT
Geplaatst op donderdag 15 april 2010 (laatste wijziging: 15-4-2010) door Pieter Tsao

Pous, Victor de (1989), Tussen computer en recht. Verzamelde columns over juridische aspecten van de informatietechnologie. Alphen aan den Rijn-Brussel: Samson Uitgeverij.

Een verzameling van allerlei artikelen over de juridische aspecten die van toepassing zijn in de IT.


Open source
Geplaatst op woensdag 14 april 2010 (laatste wijziging: 14-4-2010) door Pieter Tsao

Pous, Victor de (2004),  Open source software en politiek, Executive White Paper Anniversary Edition, Amsterdam. Artikel betreffende open source en allerlei juridische aspecten die erbij komen kijken. Definitie voor open source, voordelen voor gebruikers en leveranciers, open source modellen worden besproken. Ook worden de risico's in juridische zin in dit artikel worden genoemd. Voor degenen die veel met open source bezig zijn, zoals bijvoorbeeld software ontwikkeling en dergelijke is dit interessant en van belang.


The Xs2solutions | Powered by SiteMotor.nl